2 juli

05.34 Fikar. Idag Ludvika. Hoppas hinna rida innan. Avresa 9.00. Inget plankande eller sånt utan kaffe o ut.

Igår när jag skulle starta upp ridandet efter veckans vila hade Festus fått av sej en sko. Hade fått rus i hagen o smällt av den.Fick den dock påsatt redan igår. Så han gick inte igår men red en tur på Iogurte på utebanan. Han känns inte bättre av vila snarare segare.Hoppas hinna båda idag.

Igår på mässan klädde jag mej bra. Tror jag va helt dum i huvet. En inte så sval Tshirt och jeans..strumpor o gympaskor. Jo jag tackar. Hade lite panik…på riktigt. När jag va på toa fick jag nästan inte varken av eller på jeansen. Så kladdig av svett.

Gick på byxjakt. Dyra linnebyxor fladdrade på några ställen. Fina och säkert outslitliga. Det är ju ingen krafsmarknad utan ”fina” grejer. Hittade till slut världens skönaste byxor. Köpte o tog inte av. Rullade ihop de fuktiga jeansen och de fick sedan agera kudde när jag tog ett powernap bakom disken.

De hade öppet till otroliga 20.00 och ingen får lämna innan trots att de va 3 personer kvar på hela stället som gick o strosade.

Kom hem ,åt flinger m fil o la mej 22.