19 april

05.56 Fikar Lite trött efter en bra dag igår. Tävlingarna flöt på och jag red Festus & Tarco.

Tarco först ut. Han är en sån ponny…missar inga byten 7-8 på dem men gör annat. Klart de är en grundspänning men han ”behöver” inte slå om till förvänd i ett hörn för jag försöker rida ut i hörnet. Därav 4 på två byten men de va egentligen inte just bytet. Sedan kör han på med ”jag kanske ska stanna”ur öppnan in i slutan och direkt in på medellinjen.

Traven flöt på rätt bra eller t.om oväntat bra. Trodde på under 60 men blev 64 men ser när jag läser protokollet att dessa 8 och 7.5 på byten där de är koefficient hjälper till en del. Synd men ändå inte skräll.

Festus kändes bra började med att ”byta igång” han eftersom han ”frös” inför alla byten i Fagersta. 4-5 på alla. Bra flyt och egentligen ingen miss utan ridbar hela programmet.Jo jag missa första bytet. Hakade upp sej liksom. Men sedan fick han de han ”ska ha” på byen för han byter så fint. 7-8. Så kul 71.38% vinst. Känner lite de där med vinst eller inte ..pris eller inte. Klart de är kul men % är kuligare . Jag lev etta /tvåa. Alla priser direkt tillbaka i prisskåpet.

Lugnare vecka denna som kommer. Birk ska till körskolan bl.a