12 april

05.53 Fikar. Ont i hövve. Minus 5 ute plus 12 inne. Härligt och ganska friskt.

Igår red jag 4 hästar. Kunde rida de två sista ute ,så skönt. Gick rätt bra allihop. Fick en aha med serier på Iogurte. Bestod nog i att RIDA BÄTTRE. Typ rakrikta i serien. Ja han byter MEN behöver bli mer mellan hjälper.

Sedan åt jag min grönsaksgryta för andra dagen(gått upp 0.5 kilo) och åkte till Karlstad m lastbil för att köpa bräder till verandan.

Jag hade fått en lapp av Lars med vad som skulle köpas. Typ en massa siffror o mått. Jag hade ingen lust att lära mej detta utan som ett barn eller en kvinna? gick jag till informationsdisken o sa lite gulligt att kan nån hjälpa mej med detta. Va typ 100 personal på området. Nej säger de i kör. De är självplock. ÖÖHHHhh säger jag. Är de sant? Att ni inte kan hjälpa? Då säger jag: Då får jag väl åka till annan virkeshandlare då. Ja sa de.

Kan undra om nån ledning skulle uppskatta deras bemötande. Även OM de är de…..kommer nån o vill i detta fall ha hjälp med 18 bräder.

De viste ju inte heller om jag skulle handla för 500.000 och va en ny storkund?

Åker till XL. Samma där ,jag går till info i butik med lappen. Jag behöver hjälp säger jag. Han pekar på Port 3 och ber mej köra dit o se om jag hittar nån. Gör så…en kille kommer genast fram..tar min lapp. Dirigerar och fixar bräder och hjälper till att stuva rätt….hämtar röd vimpel och knyter på. Skillnad!!!!

Handlar mat,hästmat och ugnsformar till att börja förbereda pajer till midsommar.

Nu börjar veckan. Idag Karlskoga…i morron Uddevalla ,hemma sent. Tors morron rida 2 innan 9 då jag behöver åka till Örebro och där bli kvar till fre eftermiddag. Här krävs planering och kanske nåt mer.

Hemma fre kväll. Lör sönd blir hemma-rida ikapp o förbereda och tävling måndag