18 feb

05.41 Fikar. Hahah igår var beviset på att planering endast är planering på ett sånt här ställe och hur lätt allt ruckas om.

Ingen tävling för Carro och B. Skav och ingen ide att testa. Vad skavet kommer av …ja bl.a av trasig stövel. Var med om detta på en av våra LagSM hästar oxå. Ryttarens chaps hade skavt. Vi beslutade att inte åka. De va inget blod eller så men inte värt.

Det verkar vara skavets tid. En annan häst fick nåt konstigt skav…Fatta inte av vad men de visade sig att de va stiglädret.

Sedan kom beskedet att Martin inte kommer .Då blev sovande o bäddande-matlagning lite enklare.

Red Tarco,Festus och Iogurte åkte sedan till stan o handlade lite. 50% på Schockemöleträns resulterade i ett nytt och ett nytt kandar. Pratade med Gudrun på Färjestadsshopen och vi spekulerade i när jag köpte ett kandar sist. ftersom jag egentligen inte gillar de och rider helst inte med kandar så slits de ju inte MEN de va nog runt 30 år sedan. Därför är de nog inte helt komplett heller. Jo det ena kanske ,har 2 st. Ska så småningom prova på Festus.

Kompletteringshandlade mat. Tog en Loppis-tur. Inget handlat till mej men en massa påslakan till mor i passande färger till fina mattor.

Förberedde pajer. Förgräddade 5 st som idag ska fyllas med nymalt innanlår av älg.(köttfärsröra) Provgjorde en som jag hade spenat,broccoli och halloumi som fyllning.

Birk skakade mattor kök.Sedan Farmen.

Idag blir de rida och städa inne.