30 jan

05.47 Fikar. Alltså vet inte om jag ska kalla de spännande att gå ut men hur ser de ut efter allt detta stormande??? Hästarna? Är de borta??Möjligheten finns tyvärr.

Igår red jag lite på hingst och hade en slags lektión. Han är svår men så snäll så man vill de ska funka. Grejen man kan blanda ihop med Lusitano speciellt kanske är Energin. Man behöver förvalta den. Är den de facto olydig och vill springa ifrån ?eller är den villig? Svårt. Hingsten ex vis tycker vi alla är ”jättepigg och energisk”. Han har inte tagit ett travsteg i hagen …lugn Han brallar aldrig när du rider eller spookar. Longering helt ”normal”. MEN när du rider blir de en ”vem ska bestämma ” grej. Man kan hamna i ridning m grejer eller kan man fokusera på ren lydnad. Detta har ju o göra med att han faktiskt ÄR hingst och har en vilja på ett annat sätt men så snäll.

Sedan red jag Iogurte. Tvärtom. Jag satt upp…skrittade. Han är introvert som häst . Jag började trava. Han ”gjorde” inget men jag kände. Ju mer han trycker ihop sig ….. Satt av o satte på longerlina. Hann knappt få ut den…..rodeo och ett rus utan dess like, hörde han ett litet ljud for han i taket. Helt stollig.

Red sedan och han va jättefin.Inte kul o stå i knöliga hagar hela dagarna så jag kan förstå honom.

Åkte till stan o fick ut mina piller men har nu betalat både online och i går. Får se hur de går.

Årsmötet flöt på bra. SKa bli ett spännande år. Anmälde Carro på en tävling.

Carro på Eugine som sedamera såldes och segrade i minst St Georg med köpare