22 dec

05.50 Fikar. Rörig natt med rörig sömn. Har ju försökt att Pelle ska sova m Birk o de har gått rätt bra. Efter att ha vaknat 00.30 o trott de är morron så vakna jag 3 igen…..då hör jag Birks dörr gå upp och de blir racerbana upp till vår säng. Skrutt sur o morrar. Efter ytterligare en timma dyker en katt upp o står med sina morrhår i mitt ansikte……Gahhh

Går sedan upp strax före fem. Men grejat lite och helt OK

Igår red jag Iogurte..gick inte så bra efter den ofrivilliga vilan. Bra o bra han blir lite styv på nåt vis. MEN gjorde 8 byten i varje. Festus kändes riktigt bra. Prova några 4 or och ropade in Jocke som filma. Då blir de ”fel” och han gör 5 i vartannat. Hahahah vilken lirare.

Örebro flyttat till Söndag då de blir turne. Karlskoga Skråmsta Örebro.

Idag rida och hämta vildsvinsskinka Känns helt plötsligt onödigt men nu är den beställd. Turen går då över Kristinehamn och sedan till Rosensjö K.g

Idag kommer mor på sitt traditionella julbesök. Stannar några dagar. Trevligt.

Inte hört nåt om min bil ännu. Hmm…..

Idag rider jag på fm och sticker sedan på rundturen.