20 dec

05.49 Fikar. Hemma efter äventyr . Äventyr o äventyr…de beror på hur man ser de. På min bil finns en AdBlue lampa som nåt år sedan varnade….jag fyllde då och den slocknade.

Nu blinka den igen för några dagar sedan och jag fyllde några liter. Släcktes inte och jag fyllde mer efter nån dag. När jag sedan åkte till Uddevalla började den varna för hur många mil de va kvar att köra. Sedan när jag nått de milen stod de jag kan inte starta bilen efter jag stängt den. Tur i oturen skulle jag sova kvar för en tvådagars.

Lite svarta moln över en annars jättetrevlig vistelse så fick Lars komma ner med bilkärran o köra oss norröver. Nu står bilen på en verkstad i Karlstad. Ska ringa sedan. Tröökkkkigt.

Idag ska jag rida och greja här hemma. Julklappsfix. Jag har Örebro i morron och Karlskoga ons. På onsdag ska jag oxå hämta vildsvinsskinkan i Kristinehamn. Sedan är de snart jul och uppesittarkväll.

Actor finns bara i mitt hjärta numer. Han har nu mött upp mina andra själsfrände Toscamoon på en annan plats. Upprepade kotsenskideinflammationer trots försiktigt upplägg så fanns det inte så mkt mer att göra. Veterinären rekommenderade inte den operation man kan göra där 50% blir bra. Då han rent exteriört var nåt som veterinär kallade Björnfotad så skulle de inte hålla. Jag var informerad om prognosen redan förra året och beslutade mej då för att träna mindre/tävla sparsamt och det gick ett år till.

Som den underbara häst han var,som gett mej så mkt tillbaka ville jag han skulle sluta med flaggan i topp. Få hästar har kommit så nära mej som Actor.