16 dec

06,00 Fikar Smyger efter julklappar. Klart m Birk i allafall.Viktigast.

Igår va de stalltjänst och sedan till frisör. 12-15,40 va jag där inne och hon hade ingen mer under tiden. Jag somnade i en stol där man tvättar hår för jag satt med nåt klet i håret….de va en massagestol så jag bestämde mej för att blunda. Somna ryckte till när hon satte händerna i håret igen. Hahah

Blev rätt nöjd. Tyvärr måste man ”förstöra” deras fixande när man kommit till bilen då så mkt kammande o fönande INTE är bra för mitt hår. Men tyckte nog färgen blev OK .

Ingen hovslagare i sikte så (sjuk) så Iogurte får sig en rejäl dec-vila. Idag ska jag endast rida en häst och grejsa resten. OCH hämta tre lass hö som jag höll på att glömma.

Helgen kommer att tillbringas i Uddevalla och de va länge sedan.

Planerar helgernas träningstider lite här o där. Kan va kul med en uppstartsplanering o lite så. Kanske ska ta de när fler tävlingstillfällen kommit ut.