18 nov

05.37 Fikar. Kaffe på morron. Tycker inte alls de är speciellt gott sedan men morron.

Denna vecka var mkt inställt o flyttat så jag blev liksom hemma…på gott o ont.Märker att jag skulle va hemma 24/7 för o ordna upp allt men frågan är till vilken nytta?Ja min egen nytta eller??

Byta rum,flytta grejer,sortera,försöka organisera,man har fått fina grejer, kanske köpt fina grejer men vart ska allt ta vägen?? Vi har ett större sovrum. Där är de säng garderober och kontor. Ett minirum om Birk vill flytta ur ,försår han, kompisar får sitta i hans säng när dom är här och ytan på golv är 1.5 meter som är fritt.

Ett TV rum som är bra men rätt omöjligt att möblera,dörrar o fönster åt alla håll. men bra rum.

Nere ett litet kök samt ett större rum som används som övernattning/förråd. Där vill Birk vara. Förstår.

Fint rum. Kommer inte nån värme dit. OCH allt förrådsgrejs är där.

Vart ska de??Våra lador är dels mus-boende samt belamrade med annat. Har dock sedan förut lagt en massa i plastlådor o ställt ut. och där ser man…man märker inteatt en del saker försvinner.

Nåja nu har jag fixat allt julpynt/påsk(gillar sånt) samt alla fina trasmattor i ”längstinne” rummet. Tänkte oxå ha extrakuddar,täcken o annat där.

Ett stort problem i vårt hus är avsaknaden av hall. Hallen minimal o man kliver in från ”gårdsarbete” typ rakt in i köket.

Nåja tanken är nu att Birk ska husera där nere och det är kul när han är i planeringstagen.

Igår red jag tre….Iogurte fin..gjorde tre byten i varje. Fetsus duktig med diagonalbyten(vilket jag inte brukar göra) i vart fjärde.

Red oxå bommar m Tarco. Samt skritt i skog.

Idag ska jag hjälpa Carro när hon rider.

På dagen in på date med världens bästa revisor(chef). Kanske hinner en ”egentidsloppis”

Ska se om det blir filmning idag ….av byten