7 okt

05.54 Fikar.

Idag morron/fm i stall och sedan inne. Behöver fixa en del.

Resonerade och försöker bena ut vad som är ett problem och vad som inte är ett problem. Man kan bestämma sej liksom. ex vis att skita i vissa saker för de finns inte tid. Hästarnas väl är prio. Ordna några saker där. Utomhus alltså.

Hagar inför vintern. Ja de behöver ordnas upp. Jag tycker faktiskt att de mesta man gör ’är rätt kul. Bara man har tid.

Jag ”tappar” några dagar i veckan till ”jobb/jobb”. Det betyder att jag går ut till stall runt 7 och är inne 20 min o byter om och sedan hemma kanske 22-23.00 Det är en på ett sätt ”tappdag” om man ska se ur hemma synpunkt.

Jag har nog ett snitt på 3 sådana i veckan vilket oxå betyder att männen i mitt liv huserar fritt i huset.

Det betyder att mitt normala livsflöde kan räcka till 4 dagar. DÅ får man organisera o prioritera saker här hemma. Problem 1 är att jag vill så jävla mkt. Handlar ju inte om att jag inte vill utan vissa projekt tar lite tid och blir svåra att genomföra.

Igår prioriterade jag en lunch hos mor när jag ändå skulle hämta en såld matta som ska till Stockholm. Härligt. På vägen hem Myrorna.

För mej är de terapi. Man kan gå o kika på allt möjligt o plötsligt så fanns tavlan där.

En Berguv. Så fin. Jag tog den. På baksidan står de om en Ramaffär i Upsala(m ett p) tel nummer 4 siffror(länge sedan)

Jag läste på lappen. Nåt pris i ett lotteri för en barnkoloni.

Köpte den -domarjacka-3 fina glas-nya gardiner(bild i morron) 2 djupa tallrikar350:-