16 juli

05.36 Fikar.

Igår fick jag en akuttid på Kronoparkens VC. Stack in direkt på fm. Bästa läkaren. SKickade mej till röntgen för att utesluta.Kom in direkt. Ingen fraktur men blödning på infäste till bröstben-isch.

Allt klart o hemma före 12. Hur skönt som helst. Råd med kombinationer av piller osv. Ville sjukskriva 2 veckor. Jag såg ut som ett frågetecken….han förtydligade: SOM ATT ÅKA UTOMLANDS PÅ SEMESTER UTAN HÄSTAR. Aha sa jag inte som att tävla i helgen…….Nej jag vet man kan ”stressa” skadan o så men jag vilar måndag o nästa vecka.

Hann inte rida för Johan så Fernis fick rida Festus. Red Iogurte som toppade.

Idag är en hektisk dag:

Städa kycklingar-Fodra ,släppa ut hästar.rida 3..städa domarbur,folk ska sova över på diverse ställen, protokoll skrivas,organisera funktionärer,avgränsningar,manegeharvas,utebanan fixas,vatten?,,förbereda ens tävlingsgrejer,duscha hästar? med mera säkert.

Jo har några drop in träningar under dagen.

MEN de är egentligen roliga saker man önskar bara att varje timme vore två timmar.

Sedan att de är så varmt. DOmare som ska sitta i bilar….hahahah stackars