14 juli

06.52 Fikar..sovmorron? NEJ Kom hem kvart i elva.

Lars damp ner vid midnatt från Stockholm. Jag höll precis på att somna och så började Pelle skälla…hade hoppats de va Birk(som ska sova ute i vindskydd) eller en inbrottstjuv jag kunde dra till på käften. Men de va Lars…som visserligen kunde få en smäll han me men vid närmare eftertanke kanske han fått sitt i och med sina 7 stygn i mungipan… Jag lät de va

På dagen tog jag en bra tablett så de gick hjälpligt o rida tre st. Ska fortsätta på inslagen väg i dag. Närmar sig tävling. Behöver fixa en massa. Tappade bort måndagen Har protokoll,startlistor,priser,damma av grejerna helt enkelt.

Ev Karlskoga idag men de är bara 4 och de blir lite att åka för. Speciellt när man har lite påställt här hemma.

Tanken är att tävla 3 hästar här hemma. ALltid lite bökigt när de är få starter.

Planerar ett dressyrläger till. Hade ju ettnyligen som blev bra. Den helgen jag dömer PonnySM..jag dömer endast kvalen så blir hemma lör sönd.