23 juni

05.39 Fikar. Treo klar. Lång dag. Kom hem 22.50 och la mej.Sovit ca 4 tim innan de drog igång med ZOO Björkis. Hästar går o betar närmare huset och hundarna ,som tror de är vakthundar flyger upp lite då och då o skäller. Gahhhhh Katten tror de är morron och kommer in i sovrum då ska hundar leka med den. Ovanpå människor som ligger där. Cirkusen igång.

Idag är de Uddevalla. Ska försöka rida s många jag hinner innan avfärd. Tror de är bättre o sätta fart nu än o försöka sova…tänker ta ett powernap i bilen på väg ner(parkerad)

Midsommar..ja hur blir den egentligen. Lite samma som andra helger, nu endast för Birk . Det har varit enkelt att fira då vi haft dessa tävlingar här hela Birks liv och han är lite van de. Nu blev det så att vardagen går rakt in i Midsommar och vips så är de . Inget talt uppsatt. Det stora är för stort o omständigt för hemmabruk. Det från förra året trasigt. Saknar att kunna sitta ute. De va skönt de förra vi hade, med myggnät osv.