12-13 juni

06.19 Fikar. Minisovmorron till 5.30. Igår blev starten på dagen ngt hektisk. När jag vaknade gick jag ut för att kissa m hundarna..tittade då mot hagen och såg …vadå? Jo ett föl igen. Utan förvarning…inga vaxproppar eller släppta band osv. Trischa förstföderska fixade de helt på egen hand. Mitt i flocken. Unghästarna otäckt nyfikna dock så de är inte jättebra att ha dem ihop i början.

Jag o Lars fick in dem i stallet. Nu fick man tänka till gällande hagar osv. Vill ju gärna få ut den nykastrerade oxå. Han går i liten hage nu. Får ej gå med ston på nån vecka så lite rockader får göras.

Red 2 hästar..mockade o hade stalltjänst. Vi hade planerat att åka till Pinchos o examenskäka m Birk. Vi bjöd med mormor.

Där blev de strul med betalningar-appar osv så ingen kunde betala. Var väl ca 5 gäster som blev ”fast” så att säga. Lars kunde betala en del och resten skulle ordnas. Jo jag tackar ja …..kl 22.15 när jag låg i sängen o va på väg o somna ringer de. Från Pinchos. Nu kan jag betala.

Jag sa att jag sov och att jag INTE hade pengar på kortet och att de va därför Lars skulle stå för allt. Jo men nu skulle jag betala för så här blev de. Jag sa måste jag nu gå in på internetbanken o leta reda på pengar att föra över till betalkortet??? Jag kan vänta i luren säger människan. Men orka!!!

Idag är de Johanträning. Rider en häst ,rider fler innan. Fixa med hagar. osv.