23 april

05.52 Fikar. Jag fick igår uppleva att nån läst igenom min blogg och baserat det på ett beslut. Ja de va nog bäst så i och försig men ändå….Jag kan ju skriva vadsomhelst här. Sant eller/och osant. Vinkalt eller rakt. Lite beroende på sinnesstämning… Eller är de i min blogg jag ska skapa det som vill läsas(eller vill ska vetas)?

Jag tror jag ska ge alla fuxar generellt ett poäng högre på tävling ..älskar fuxar. (Hatar fuxar ) eller inte.

Ja jag vet inte men de va bäst så.

Igår iallafall red jag bara en häst. Däremot grävde jag upp rabatter,rensade,fyllde jord och planterade. Lagade en massa matlådor till Birk. Kyckling m currysås,kyckling m oreganotomatsås. Lagade även till kvällens franska gryta . När jag gjorde första sås-basen blev den jätteäcklig….. slängde. Tror de va alldeles fel vin…usch. Hittade en annan slatt i en påse som va mildare och de blev bättre Inte 100 men bättre. Hoppas Martin är hungrig så han inte märker.

Erik Saade tiden