2 april

05.55 Fikar. Kyckling i ugnen.

Med risk för att upplevas som gnällig-risk eller risk då får jag väl göra de……. så . Jag tycker rent allmänt att jag är ganska hjälpsam eller vad jag nu ska säga. Man kan hela tiden gå tebax till sig själv o se sin egen del i det som händer.

Detta verkar vara en röd tråd. Att det kommer ett ”skit” efteråt. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. Jag har sagt förut att de verkar vara nån som har mej med en Voododocka…sticker nålar i med jämna mellanrum.

Ett exempel: Man tar emot en häst ,ska säljas ,man gör en förmånlig deal för säljaren. Som är en bekant. Den är här o rids. Visas ,säljs . Alla glada nöjda. Jag går plus minus noll . Efter nån månad ska den tillbaks då ”de är nåt fel” SÄljaren får betala tebax .Kommer tillbaks och är faktiskt som vanligt. Den säljs efter en tid igen(ngt billigare/ och går nu sedan nåt år på en välrenommerad ridskola o funkar 100%. . Då har jag haft den här flera boxhyror gratis. OK de behöver jag inte men jag försökte göra de smidigt för alla…..

Där förlorar man. Det kostar … Man jobbade för inget. Detta händer ofta. På lite olika sätt.

Eller åker till Husaby m Neymar och sedan säger spekulanten saker som hade gjort att jag inte behövt åka till Husaby en hel dag. En dag o resa utan anledning för jag skulle vara tillmötesgående.Eller lånar ut grejer…. Inte tebax. Dåligt exempel men ändå. Känns som man försöker hoppa jämfota med gyttja till midjan. Eller är jag bara dum i huvet???

Igår åkte Marknes hästar och står nu i Danmark på ett fint ställe enl transportör. . Hann bara rida hingsten igår. Gick inte lika bra som tidigare i veckan men idag får vi se.

Nu 4 röda dagar vilket betyder stalltjänst 24/7 . Rida o ha träningar förståss….och Påsk