12 mars

05.44 Fikar. Dubbeldiskat. OMG min matlagning igår. Fick för mej att göra fiskbullar från recept Per Moberg. Undrar vart de gick fel?? Troligen att min fisk lagades från fryst o inte färsk?!

Inte så mkt som kan bli fel. Man maler fisken -ägg-grädde-mjöl osv…Stod kallt 1 timme o sedan skulle bollarna kokas i vatten. När jag la ner de första löstes dom upp…hahahhahah fick tänka om . Gjorde ”fisk-kakor” alltså stekte färsen. Blev sådär. Lös även där. . Gjorde en currysås till som blev jättegod. Rev morötter.

Birk…var ju inne på samma tema. Malde kycklingfileer och gjorde en färs. Den så jag blev för lös så de blev biffar även där. Godare dock. En ny sats så till dessa. Blev två såser då de va olika buljong i dem.

Då vet jag detta.

Fick hålla mej från att äta ångestdämpande tabletter i går morse(om jag hade några)…vilket väder!!!!!Blåste så de snöa vågrätt.

Fy faan. Var själv i stall ,gav Jocke ledigt pga väder. Lars hjälpte. Hästarna fick gå ut i omgångar då vissa av dem är duktiga uppviglare till bus. Dessutom kunde jag förså om de skulle bli bus.

Orka inte förmå mej att rida. Tog stopp i huvet.

Idag skall jag rida iallafall . Snöar även idag men inte som igår. Ska göra pizza ikväll. Funderar på om man kan göra degen nu…..

Birks kycklingfärsbiffar m currysås