9 mars

05.54 Fikar. Gjort en disk. Planerar vara inne 12 i detta hus för pannkaksstek. Tror visst de va halv två jag behöver åka till Örebro.

Igår va veterinären här o grejade lite. Ston fick sina virussprutor och lite annat.

Hade en ”låg” dag och orka inte rida. Longerade hingsten o Iougurte. Efter jag kvällsfodrat gick jag upp till lösdriften igen. Kikade på sto som ska föla först. Inbillade mej att juver blivit lite större …nästan under dagen…..Fick halvpanik. Ringde efter Birk o undra om han kunde hjälpa mej o ta in-stänga…fylla fölboxen osv….Vi grejade m detta. Satte igång kameran. Jag tror de är tidigt men eftersom de är så kallt om natten känns de verkligen inte bra om de skulle bli ute.

Har vaknat 100 ggr o kikat på kameran men inget i natt.

Idag ska jag rida på fm.

Fått lite ideer om restriktioner gällande smittan. Man tempar hästen innan avresa till anläggning,är noga med ev täcken osv. Inte åka om nån annan i stallet har feber osv. De bör räcka. Gällande uppstallning har jag uteboxar som är helt tomma. ex vis.