1 mars

05.44 Fikar. Ja denna helg gick över den oxå. De är så faktiskt. Dagen igår flöt på rätt bra enligt planer. Hästar utsläppta,fodrade och mockat -sopat 8.30. Inne o gör mackor för att sätta mej vid mötet.

För info: Jag gör Plankan ca 4 ggr i veckan och till den sit ups o benlyft,2 olika övnigar med skivstång och stretch. Inte mkt men gör de. Skönt.

Rekordet i plankan är 25 min vilket är bra och var då inte ens jobbigt. Pannben de va på Nyårsafton tror jag. Annars håller jag mej mellan 10-17 min. SPelar inte så stor roll. Jag anser de viktiga är att man gör….

Mötet gjorde mej tveksam …till att vara Överdomare att arrangera tävling och at tävla överhuvetaget. Herregud.

Ingen häst riden igår alltså.

Har ju planerat tvätta stall men behöver ha strö som sagt….funderar på att ta nedre halvan där fölning förhoppningsvis sker inom en månad. Tror jag delat upp så förut.

Birk ska skjutsas på fiske kl 10.

Alla ska ridas idag

JUst de ..lördagen ägnades åt storstädning hönshus. Uppskattat