15 jan

05.31 Fikar. Mitt i det första av skiten…….januari månad. Denna skräckmånad. Ont-fryst-går isönder-osv. minus 16 nu på morron. Rätar väl till sej men nog mkt så en del ska gå isönder iallafall.

Viktigt med bra riddagar…iallafall så de väger upp de sämre. Iförrgår var en inge bra dag….Dåligt m tid,saker händer,trasslar in sej i ridövningar som inte blir som man tänkt. Gahhh MEN igår huvudet till trots så gick de bra. Lacedo en ny Lusitano som står uppstallad här ,lite av en slyngel….finns inte heller en spänning i kroppen så bara de är väldigt speciellt. ALdrig ridit en så mjuk häst. De är lite svårt faktiskt. Till slut -helt underbar.

Den dåliga dagen red jag hingsten mkt mer krävande än vad jag brukar och man ”kommer på” fler saker. Igår blev de ett joggingpass i trav bara 20 min. Bästa nånsin. Iogurte så duktig.

Ska försöka rida många idag —hinner ej i morron.

Har en tid nästa vecka som krockar med jobb……sjukhuset o kolla ” ANdningsuppehåll” i sömnen. Då jag vaknar med rätt högt blodtryck relativt ofta så skulle detta kollas upp.

Tror inte de är de En massa inre stress på olika hålli ens liv och då vill jag poängtera att stress inte alltid är att man skyndar sig. De har jag inga problem med egentligen.