9 dec

05.46 Fikar. Ska strax gå till stall. Behöver sätta fart. En fiskgratäng i ugnen. Beräknas klar 6.10

Igår red jag 5 hästar. Tarco bra,Iogurte har kvaliteer!!!! Actor lättar travpass. Hingsten toppade-Z pigg

Idag så många som möjligt. Är rätt uppjagad och kämpar emot mitt kontrollbehov. Att jag vill hinna byta gardiner,städa skåp,rensa nånstans,städa sadelkammare ….detta kan jag vakna om nätterna o tänka på. Jag vill ha mer timmar,

Åkte till stan m Birk igår. Jag orkar inte m mörkt. När vi kom ut från affärn va de så mörkt och då hade vi turen till Hammarö kvar. Panik. Orkar inte.

Kväll-sova -dagen stängd osv. Usch. Inhandlade nya gympaskor för innebruk-gympabyxor-julskjorta. Sedan lite plock…… julkort. Har ca 1000 julkort men städat bort så jag hittade ”färska” kort på loppis. Gamla buntar oöppnade. Så fina. Kanske får gömma???

Försöker organisera kursen i helgen. Hästar,rida,mat osv…

I em blir de Karlskogaträningar. Härligt