23+24+25 okt

05.47 Fikar i denna sommartid eller vintertid eller va fasen de nu är och va de är bra för. Usch.

Bråda dagar. Torsdag och fredag var Ricardo här. Jag red Actor -Iogurte på torsdag och plussade på med Tarco fre.

Actor gick rätt bra alla dagar.. Behöver jobba ännu mer på genomsläppligheten. Gör grejerna men behöver bli ” bättre” Iogurte va rätt ”vass” första dagen Kan bli lite explosiv….faktiskt….blyg och intrivert MEN longerade lite dag 2 och var lättare att komma till ridning. Jättehärlig. Överraskningen var Tarco som blev så fin.

Neymar var oxå med ,Carro red, samma där . Kan ”allt” men grundlydnad men så är de väl för de mesta.

Skall här göra en avstickare o berätta om mitt tillstånd. Nej inte gravid. Ont i sidan. Började för ca 10 dagar sedan. Som jag har håll……mest ont vid ligg eller sitt. Som om nåt kläms ihop. Inga andra symptom.

Blivit värre tycker ja….. I går morse hade jag funderingar om jag skulle tävla. Tog ut Iogurte o red lite ,satt av gick in till Carro o sa jag skiter i de…….Ångra mej ,gick ut i manegen igen o red….. bättre m galopp.Värre vid stillasittande faktiskt.

Asch jag rider. Vi lasta Tarco,Neymar och Iog. Ingen hästskötare men Lars va med o lasta.

Jag skulle debutera MsvC för att försöka få 62 så kval är klart. Han har raskt marscherat gått 1 LB m Carro 1 LB med mej 69% 1 LA 67% och nu 3:a i MsvC1 66% och 2:a i MsvC2 på 68.5% Vilken duktig.

Blyg på banan och bjuder inte riktigt som jag vill….. inte många stora misstag nåt i sista klassen.

Neymar såg ut som en dröm på framridningen. Kändes bra oxå. Går in 54% sätter byten osv men beter sig….. stannar o håller på. Ja så kan de va. Tog nästan 2 timmar o lasta. Är ju väldigt speciell med de oxå. ALlt från 15 min till detta.

Tarco kändes superfin oxå. Fick några ”dummissar”. Satte serien 7 nåt byte 8 skrittpiruett 7,5 men betedde sig i överstrykningen, frusta så han snubbla till och missförstod i mellangaloppen…… 63.8 ändå….Kändes fräsch på nåt vis.

Lars kom o hämta ena ekipaget så jag åkte direkt till akuten. Fick en inte alltför intresserad läkare. Men OK en kärring i leriga kläder ,håret på ända har ont i sidan…….Han sa de va nån sträckning. Njae sa jag……Du ska få kallelse till röntgen om nån vecka. ÖÖÖHHhhhh vecka?? Ja är de njursten kissar du ut den ,för du vill väl inte opereras???

Vilken jävla kommentar.

Mitt numera bra blodtryck 165/110 smärtpåverkad….

Han sa jag skulle få nåt för smärtan. Satt o vänta …..länge. Gick ut i korridor. Sa jag ville hem och att en Panodil kan jag ta hemma. Då kom läkare med sköterska efter en stund och sa jag skulle få nåt ….jag kör bil så de kan väl inte va nåt värst smärtbefriande???

Jo jag vill kolla. Vänta en timme ,ingen sillnad. Sa att om jag ligger på rygg 8 på en 10 skala. sätter mej upp 7…går 5….

Skulle jag vara SÅ smärtpåverkad av muskelont?? att blodtrycket blir så?? Jag är inte ens speciellt smärtkänslig…..

Han sa : Va tror du? ALltså inte vet jag men en muskelskada blir väl bättre inte sämre?

SKulle in o röntgas idag för att utesluta. Spänningen kvarstår.