4 okt

08.10 Fikar. SÅ sent? ja så sent. Gav hästar lite sent och har inget planerat fm samt var vaken vid 4 lyssnade på bok-huvudvärk så ja jag sov till 7….

Dagen igår var bra. En bra födelsedag. Red Tarco och Iogurte på em….blåste som fasen så jag kände att jag ville rida lite innan tävlingen. Att lasta ur på nytt ställe o rida i blåst på orutinerad häst ingen favvo.

Men var jättesnäll….blyg och lite introvert men snäll. blev trea i ett starkt startfält på 67.2% LA3..slagen av två elever från Karlskoga hahahahah då kvittar ju de så att säga.

När jag kom in i manegen skrittade jag fram lite lugnt…..då spraka högtalaren till och hög musik kom ut…. men va faan håller de på med?! Hörde inte förrän de vägrade sänka o skrattade att de va ”Happy birthday låten” hahahahahah Malin stenson vilken buse. Glömde jag fyllde år och hade inte kopplat förrän nån skrivare sa GRATTIS. OK

Startsignal. Han är ju inte så mkt riden och inte så mellan mina hjälper som jag vill så på raka linjer ännu lite vingligt. fick 8 på ena skänkelvikning och ”klarade ” alla svårigheter. Stod emot lite men ingen fara. Missade lite på en sen fattning. . DUktig.

Neymar o Carro var oxå med och hans lastträning ger resultat. 30 min dit och 15 hem. Duktig på banan 65% LA3 . Gäller ju uppförandet emellan rörelser osv… Han hade tydligen gnäggat i hela programmet. GAHHHH

De åkte separata bilar.

På kvällen ost o kex. Lyckades trycka i mej 2 glas vin sedan va de stopp. Hann inte bli beruskad ens.

Idag rida och ha födelsedagsfika för familj i em