13 sep

05.51 Fikar. Skräll. Inte vaknat en gång i natt. Man kan undra varför eller inte undra. Bara tycka de va gött.

Igår var jag o tävla. Jag & Actor. Jag är så supernöjd med Actor o halvnöjd med mej. Han skötte sej så bra. Inget tittande eller nåt. Flaggor,blåst,banderoller mm men bara gick. I programmet var han så fin. För stora piruetter men höll rytm o inga ”fel”,passa baken i slutan till höger och jag sjabblade till de i sista serien. Känner han vill rädda mej men blir fel. Jag var så fokuserad så jag fastnade liksom. Inte likt mej men så kan de gå.

Fin i formen hela programmet. Inga vidare poäng. Kändes som 65% deinitivt bättre än Strömsholm. Där jag hade riktiga dip.

Men så kan de tydligen va men så jag tycker om Actor.

Träna på!!!

Tror inte de blir tävling m Iogurte idag. Logistikproblem bl.a. Och tåget på framridningen

Behöver oxå vara hemma o städa.Har börjat bara ut o skaka mattor.