10-11- aug

06.54 Fikar. Efter ett hårt dygn är jag tillbaka på banan. Varit sjuk.

Jag tror jag haft nån matförgiftning eller nåt?? Inte vet jag.På fredagen hade jag programträning i Örebro. Hade köpt med en sallad som jag år under em..en vegetarisk,

Åkte sedan till Vallentuna o dömde 2 dagar . Var rätt uppblåst i magen under dagen men mådde inge dåligt. Samma på söndagen. Kände mej svullen o knepig. På söndag kväll börja jag få huvudvärk och under natten sov jag kanske 2 timmar. Hade konstigt magont. Kände mej febrig på morron. Tog temp..38 nästan. Tog två Treo och köpte en fil på macken. Skulle till Hagfors o ha träningar.

Frös o satt i jacka…blev sämre. Då jagh hade ett späckat schema hela dagen här hemma var jag tvungen o veta om jag var sjuk eller mådde dåligt. Jag fick en helt ny termometer av Jorunn och hade då 39…. hm….. tog 2 Ipren hade resten av lektioner men ställde in resten av dagens träningarhär hemma.

Sjuk på riktigt.En hemsk bilresa hem.La mej.. nere på 38.

Åt pannkakor o drack en del. Var inge bättre egentligen. La mej tidigt. Vaknade 3 och tempa mej igen 37 !!!!! Mår nu bra!!!!

Skönt.

Har nån träning idag och får ”reparera” huset efter helgen.