28 juli

05.53 Fikar. Igår var de dubbelträning så att säga. De är inte såna väldiga pass men en mesig planka med tillhörande situps,triceps/biceps curls. Mockade o red Iougurte ett riktigt bra pass. Hade kostat på o köpt värsta fina tränset men det var lite för stelt på hans tunna hud och tillsammans med bettet fick han skav på huden. Hade fått för mej han skulle ha ett med fasta ringar och de va nog fel de med.

Igår tebax till ärvda tränset. Värmde….galopp och flytta in från spåret ökade ,minska innan hörn och om igen,skänkelvikningar…vilken ridbarhet!!!!

Åkte till mobiltelefonverkstan på Bergvik. Berättade om telefonen…. de tyckte dock jag skulle tömma den ,spara på dator och fabriksåterställa. Lät jättelätt INTE.

Vi får se.

Hämtade Birk hos en kompis som jag skjutsade honom till på fm. Kompisar som bor 3 mil bort Gahahahhah Är de landet eller landet.

Vi bestämde oss för en skogspromenad,var ute o gick en timme,fodrade stall och höns när vi kom hem. Hade tagit upp älgfärs och fick lov att laga till den. Köttfärssås. Åt…..somnade i soffan. La mej.. En dag på kontoret.

Idag är de nån lektion samt ev ta tag i täckesbaracken. Rida.