21 juli

05.37 Fikar. Huvudvärk….Gah men som vanligt misstänker jag den går över.Lektioner fm så jag behöver rida de jag ska rida innan 9 men de fixar sig. Skulle vilja hinna en promenad oxå.

Så skönt på morron.

Igår gjorde jag de……..satte om alla blommor. Tror de va 52 krukväxter. Bad Birk om assistans . Satt i hallen och kladdade. Birk hämtade o lämnade…..en stund iallafall. Kommentaren : Tycker du verkligen alla är fina? den här t.ex ? Hahhahahah

Men så gött. Tvättade fönster o torkade av typ dammade men här är dammade ett understatement. Hyvla kanske är mer rätt.

ALla mattor ut och dammsög. Idag blir de badrum,sovrum och hall. Började rensa i T shirts lådan men fick återfall…… slängde en av 40 T shirts av vilka jag inte använt 20 de sista året men kunde inte avyttra. Ska prova med garderober idag. Brukar va bra o lura sig själv….. lägga i säckar o ställa undan. Tror jag gjort så och de har jag glömt. Se där!!!!

Provade o inte äta bröd eller potatis/pasta/ris igår….. iallafall halva dagen Inget godis eller annat. Jag är en riktigt göttegris när de gäller de.

Blev en kvällsmacka med äpple o veg.korv till kvällsmat dock. Åt en massa pulled älg. Hade haft ett högrev älg i slowcookern i 9 timmar. Helt magiskt. Jag åt kött o sallad/kokta morötter till lunch. Kändes otroligt nyttigt.