26 april

05.27 Fikar. Ska strax ut i stallet.Behöver åka 7.00 med en eller två hästar. Minst en iallafall. Eller inte lust o åka alls. Lika ont i huvet idag. Samma blodtryck idag som igår. Tog de ”för skojs skull”

Rött på både över o under.

Jo idag är de Bo Jenå . Anälde en till Neymar. Han äker ytterst sällan och är jobbig med lastning. Behöver både lasttränas och tömköras av Bo.. Har inte fått till lastträning. Skyller på att jag är mkt ensam på gården ..en liten men klen tröst. Nu prova vi igår.(för sent jag vet) Ja han går in direkt men tror de är ett släp o vänder INTE. Går lätt in men tycker ju de är trängt o konstigt att stå med benen lite på lämmen. FATTAR inte han ska vända.

Prova lite med släp men då hade min hjälpreda tröttnat och stod o sa att hen tyckte vi skulle skita i de. Ingen större ide o fortsätta.

Reservplan är att ta med Zachary så stackars Bo får köra på med han igen. Han har sett honom och kört honom förut.

Vi får se,Zachary är så mkt hela tiden. Ja han är stor men oxå bökig.

Hjälpte Emma flytta igår. Bra gympass. 3 timmars trappor och bärande. En liten känning i vader idag. men inte alls störande. ånga hjälpte till duktigt så de gick ju mkt fortare än vad jag trodde.

Zachary