31 mars

05.30 Fikar. Huvudvärk. Orkar INTE skoja…faktiskt.

Igår red jag Actor och Tarco.Gick väl sådär. Lite svårt med eget fokus. Efter lunch Karlstad,handlade hästmat,kosta på mej ett par hörlurar,apoteket och gym. Ja de va 4 st som tränade… Virustider är svårt. Slår väldigt skevt. Man (jag) har svårt att veta vilket ben jag ska stå på…..”Vart ä viruset nånstans!?”

Har alltid tyckt att de är äckligt med kortbetalning,nästan lika illa som pengar….knapparna man trycker in koden på……usch.

Jag hämtade Birk och vi handlade,skull laga köttfärssås. Jag fick hjälp av Birk att flytta foderhäcken (120kg) Kunde ta tag i nedre kanten o ”marklyfta” upp den. SKönt .Märktes att jag kört just marklyft på gym då jag var helt uppvärmd i denna övning.

Duschade Actor inför dagens Bo Jenå träning ,skulle hämta min nytvättade lastbil som inte startade. Tror batteri. Så efter några turer m Lars i telefon så hitta vi batteriet. Sitter under fotsteget vid förardörr. Man behöver alltså skruva loss ett fotsteg…..GAHHHHH. Tur Birk va med o va den lugne…

Då får vi se om de va detta problemet för nu har den laddats i natt. Kan ha kommit åt nåt ljus när jag städade den?

Så idag som sagt va 7.30 avfärd mot Karlskoga.