25 feb

05.45 Fikar. Ja hur ska de bli med allt?? Känns verkligen som jag trampar vatten för att hålla mej uppe liksom.

Min plan är att sälja av flera av hästarna som är kvar men jag har ett problem. Hinner inte rida dem efter ordning. För att jag gör stall och har träningar. Jobbar verkligen på att lösa detta men då blir de ……behöver orka tänka igenom så jag inte snabblöser de som jag gjort några ggr.

Hästar som behöver säljas Trischa,Neymar? Zachary…..Rafina Fina hästar.

Jag rider 2-3 i snitt varje dag. Har ju Actor och Tarco som tävlingshästar.

Nåja det löser sig väl på ett eller annat sätt.

Idag ska jag rida iallafall. Sedan börjar veckan hetta till sig. I morron ett stort pass i Karlskoga…Fredag /lörda blir de Uddevalla och lör /sön blir de Vara. Då har man ”problemet” stallet här. Löser sig för de mesta men är ju ett litet huvudbry.

Igår filmade Birk när jag gjorde 10 i varje..hoppa över ett o gjorde 2 till…..7 blir definitivt lättare hela tiden. De som tar stryk är alla andra serier.