25 jan

06.00 Fikar. Hemma 23.10 igår efter en tour i Örebro(i dubbel bemärkelse)

Herregud va är de för fel på mej,nästan som ett tvångssyndrom MÅSTE köra fel.

SKa till ”Storm Dressyr” SKöllersta. Vet man svänger in vid Mariebergs köpcenter i Örebro….varit där inte 100 men många ggr. Vet hur vägen ”ser ut”. Börjar med att jag pratar m Anki A i telefon,parkerar o berättar jag ska in på Hööks Marieberg för jag har så gott om tid. När vi lägger på så tänker jag(!?) efter lite o inser att de är nog bät jag skippar Hööks för jag är precis i tid!!!! Wow…drar igen dörren o kör mot Storm.

Rondell o rondell….. så där ja…..nejehj börjar ana ugglor i denna mosse. Säter nu på GPS…. 23 min kvar NÄÄÄÄÄJ vart faan är ja? Messar jag blir ngt sen som visade sig vara en underdrift. Tydligen svängt fel i kuk-rondellen och hamnar i Pålsboda och är just 20 min sen i princip.

Kastar mej ur bilen ,superkissnödig men börjar träningen och får kissa sedan. Fryser men får hämta kläder sedan. Ingen tid!!!!!! Marias jättefin och flyter på bra..Jag har sedan ca 30 min på mej till Gölfallet på andra sidan stan för två lektioner till. Gjort de förut.

Kör tillbaka med siktet på Hööks vid Marieberg….. Svänger väl faan fel igen och kommer för långt ner,kommer ut på motorvägen typ 3 mil söder om Marieberg…….(gjort förut) Sen igen…får messa.

Kör in lite tid oh kommer fram 6 min för sent. Oxå kul när de är fredagkväll liksom..hahaha

Går fint och är klar 21.00 ”belönar mej” med en McVegan vid Scandicavfarten Örebro. Åkt där förut. Mörkt o rörigt gör dessvärre att jag hamnar på en sidoväg till motorvägen och kör parallelt med den vid industrier…… Tänker jag kommer fram vid påfarten Karlstadsvägen . Ja de gör jag längre ner mot Mariebergshållet.

Men orka innan jag hamnar rätt. Vilken nervpärs. Hatar o åka fel. Varför använder du inte GPS??? Ja inte faan vet ja.

Idag kort stalltjänst med ridning o lektion innan avfart 11.30 mot Uddevalla för en tvådagars

Nästan semester efter gårdagen. Hoppas jag hittar HAR kört fel där oxå.