23 jan

06.01 Fikar. Klockan på 6.30 men de gick inte de. Kom hem 23 och somna 00.45 Varit i Karlskoga o haft träningar.

En kärleksförklaring till Actor.Är ju lite ”emot” sånt men en del hästar kommer en närmare än andra och jag tror ju att ju fler man haft genom året.(och de har flödat en del) ju mer märks kontakten med en del.

Toscamoon Leporello osv.

Igår när jag red provade jag lite linjer från nåt svårare program och ja jag vet att de ska vara mer av allt men man kan kolla om de funkar överhuvtaget. Sax m 6 språng 8 språng osv….ja de funka faktiskt. Sedan kan själva slutan va bättre absolut.

Vände upp på trekvartslinjen och satte 8 byten i första försöket. Så coolt o så jädra gulligt.Red i 40 min…..tror inte han va svett en gång så de finns säkert mer att hämta men så gullig. Sedan gick vi o hämta posten.

Usch va tillkrånglat m tdb. De börjar bli väldigt krångligt. Precis lärt sig equipe så byts tdb betalningen. Tänk att de ska nästan va en anställd för detta. Så känns de-behöver inte va så men känns.

Idag inget speciellt mer än stall. I morron Örebro