27 nov

05.38 Fikar. Huvudvärk.Dret. De går över men töligt.

En gäng hästar vaccinerade. Skönt.Näst på tur är gänget på lösdriften,de blir nästa tisdag.

SMåpyssel till advent…Lagade köttbullar o potatisgratäng. Jag fortsatte m fisken som blev jättegod.

Red Actor…fortfarande treor….jobbar m tajmingen Tarco galoppade över ”klockan” 4 bommar på cirkel. Bland de bästa övningar. Ska lägga ut en bomövning på utebanan…eller man får kolla SMHI först kanske skulle de inte bli hårt?

Nya bilen….så skön . Men va jag skrattade igår. Vid två tillfällen när jag skulle köra iväg gasade jag och tryckte ner bromsen= tvärnit och slår i princip huve i ratten. Gjorde detta 2 ggr…hahahahh. Nya bilen automat och jag tryckte på broms när jag skulle växla. Kändes inte alls fult o dumt. Nej

Jag hade varit ur bilen och skulle iväg. Ska starta och den startar inte. Börjar mumla om ”de va ju typiskt och så klart denna bilen ska gå isönder bl.a bl.a”

Den har en startknapp…… jag sitter o trycker på knappen under- värmereglaget. hahahahhahaha

EXAKT SÅ SER DEN UT:::::FÄRG;FÄLGAR MINUS NUMMERSKYLT

Men så skön. Hoppas jag kan vårda den. Inte kul i detta väder. Vi har bara lera.. ingen asfalt på hela gården. Gör mitt bästa

Idag rida nån…stall, besiktning hålla tummar,fortsätta städkorståget….

Ska ta kort på mina växter Hahha några fick tillfälligt flytta från köket för att lämna plats till julbestyr. Hallen på övervåning ser ut som ett växthus. Till Birk och morsans fasa….. Lars märker inget tror ja..

Funderar på att erbjuda julklappstips i form av träning…..arrangera någon dressyrkurs i julveckan? Höja avgifter fr.om nästa år.