15 nov

06.00 Fikar. Halva skitmånaden gått…..snart iallafall.

Jo det redde sig igår. Gött. Kom hem från Karlskoga strax efter 22. På dagen red jag Actor- gjorde några ”treor”. När jag är på 3 sitter jag illa och kan inte inverka som jag vill. Men jag är på problemet och behöver hitta min . synkning så att säga. SKönt att vara på en nysladdad utebana!!!!!

Tarco fick jobba med sitt….reglerbar i galopp. Han har en stor galopp och behöver verkligen jobba på orken för att orka helt enkelt. Gjorde skräckövningen förvänd på stora mittvolten och rättvända volter på ”öppna” delen.

Idag ska samma procedur genomföras. Några träningar. Hjälpa Carro oxå.

I morron bär de av till Djursholm för seminarie

Seminariet hålls hos Djursholms Ridklubb samt Scandic hotell Täby.
Tema: Kvalitet och precision. Ponny till Grand Prix, med fokus på ungdom. 

Kursledare: Elisabet Lundholm och Lars Andersson

Ska bli kul….hotell o middag är trevligt. Det är alltid kul m dessa träffar. Inspiration,reflektion och att träffa kollegor.