15 okt

06.00 Fikar.

Fick igår ett brev om otillräcklig frankering. Tycker de är så tramsigt eller om de helt enkelt är bluff?? Försökte googla men de verkar OK. Världens uträkning av olika avgifter och summan 50:- jag ska betala för o få mitt brev…..PostNord…….orka.

Igår red jag egentligen hela fm. blev 4 olika hästar. Actor appigg o på…varför? inte vet jag.

Han ska strategiskt vila idag hahahha. Jag vill heller inte rida för mkt bara för o rida. Han ska gå 3 dagar i helgen också.

Lagade kyckling i currysås igår, Birks nya favvo. Ganska lätt,smakrik och fin i sin gula färg. Själv gjorde jag en stor gryta grönsakssoppa till mej. Ganska smaklös men väldigt nyttig.

Potatis,morötter,broccoli…hahahah

Echeveria.
Har ju fått några julgrupper de sista åren. Har svårt att slänga utan vårdar dessa blommor. Har sett att den ena slängt iväg åt nåt håll och en dag blommande den. Helt plötsligt blev den jättefin . Kul