18 sep

05.52 Fikar. Gett kycklingar mat. 3 större o 4 mindre nyfödda. Leverpastej m mariekex….fint ska de va.

Hemsk natt….huvudvärk. Var ner o tog blodtryck igår då jag kände de va högt. Inte därför jag åkte ner egentligen utan är tillsagd att göra de en gång i veckan.

170/106 ganska högt. Fick läkartid. Ny läkare som verkligen försökte. Jag har nog högt blodtryck FÖR ATT jag har ont i huvet …inte tvärsom. Bad han skulle organisera tabletter som har blivit höjda 2 ggr via telefon o de är lite rörigt. Vet inte om jag fick nåt svar på de.

Två nya sömntabletter…då vi kanske ska börja där ,med sömnen,men den jag tog i går skippar jag. Äter inte sömntabletter regelbundet utan de brukar gå bra bara de när de går rundgång……iallt .de ena ger de andra osv.

Nog om sjukdomar. Red igår…stalltjänst. Planerar hämta de sista på bete.

Idag ska jag rida för Ricardo i Sunne.

Såg jag kom med i båda klasser i Strömsholm. Spännande.