7+8 sep

05.43 Fikar. Två dagar i Örebro. Ridhusporr de lux. Nej man fattar inte vad jag menar men oj vilket fint ridhus. Inte ett dammkorn,inget är fel liksom. Ljust,välplanerat osv. Ja de är riktigt fint.

Jag provsov i min lilla lastbil. Jo jag var erbjuden både de ena o andra men dels skönt o va på plats och sedan ville jag kolla hur de funka. Blev lite camping. Vattenkokare med ,Nescafe,tandborste ,macka,kvarg,laddare och vatten. Sov inte sämre än va jag gör hemma,lite hårdare så jag ska ta med en madrass nästa gång de beger sig.

Träningarna kul. De är mer kul när det blir regelbundet. När man har ett ekipage i träning så går de upp o ner….mer eller mindre. Man kan hamna lite fel….tycka fel och man märker de först när de inte funkar osv. Lättare o ha en långsiktig plan.Man vet vad som funkar lite mer. Ja de är kul när de blir ett gäng….

Hemma vid 16 och hade en lektion här …gick in och sedan ut igen för att fodra.

EN av mina senast lästa ljudböcker. Fasanjägarna av en dansk författare gick på TV igår. Spelade in. Det blir så konstigt när de är filmat. Mest negativt.

Idag är de stalltjänst..rida ikapp lite och ja……..vad vet jag.

Svårt o få hjälp med blodtryck. Faktiskt. Var ner o tog i fredags igen 146/100. Den gången jag hade 176/111 mådde jag så oxå .Bra man känner igen.

De gånger jag klagat över huvudvärk och sagt det inte är migrän och inget hjälper har väl säkert varit detta.

Skriver till hjärtmottagningen onsdag och undrar om jag kan öka medicin.De har ju nån vårdapp som ska vara så bra……

Svar: Kontakta din hjärtläkare.

Jag ringer mottagningen fredag. Missar teltid morron så jag ringer 13 men de har stängt just fredagar. Funderar på snigelpost.Funka sist.