13 juni

05.52 Fikar. Herrugud vilken röra…..Igår stalltjänst och först till Norra Viken m Samantha…..måste semineras om. Hem med henne och tebax o hämta Sabona för hemma några dagar.Lynx .   Samatna tebax i morron…….

En glömd lektion hemma…gick fint,en träning till och åt mat….matar föl däremellan. tre träningar på kvällen. Kvällsfodra. KOm in 20.10….. Då drog jag ner köksgardiner o bytte,tvätta fönster,städa kök någotsånär. Ut m mattor  in m mattor. Klar 21.40. Ryttarmeddelande till första två dagarna och startlistor. Puh.

La mej m Birk o vi titta på ”Ut o bögda” på mobilen . Somna.

Nu vaknade man 3-4 i natt av blixtar och ett skyfall jag sällan skådat. OMG.Spännande o se hur de ser ut utanför.

Actor inte helt fräsch än så Midsommar flyter bort även i år……Tarco känns sådär några ridpass….Är de jag? eller han?

Idag blir de lite premiär på Agaphantus för Ricardo. Ja de va ju menat till Actor men de funka ju inte . Sedan har jag varit för rörig så jag ”glömt” avanmäla i tid. Betalat. Ståd i valet o kvalet o skita i de iallafall o få dom 3 timmarna ”lediga” i röran men har bestämt mig för att verkligen ta de som en träning för mig oxå. Jag har ridit han totalt i 20 min för nån vecka sedan. Det är ju dock en relativt välriden häst ,Cilla men just de när man inte känner knapparna än MEN de får bli träningen i träningen.

Lektioner ikväll igen sedan.