14 mars

atjo05.41 Fikar…snart. Snorar klart först.Så är de me dä. Riktigt förkyld,inte riktigt som en man….. Red Tarco igår. SKa bli spännande o rida han idag…förhoppningsvis inte lika spännande som igår då de va ett sjukt snöras så t.om han skvatt.(for iväg)

Ska faktiskt prova rida program idag på Actor.Han är en av kandidaterna till Lag SM s   lag två så att säga. Vi får ha ett topplag o tror vi kan ha ett ”annat” lag oxå. Coolt med en förening med typ 20 medlemmar.

Till helgen blir de Strömsholm. Tar stallet först och har två lektioner. Vid lunch bär de av. Agneta medbjuden för inspirationshelg. Jag har bokat en B&B alldeles i närheten. Jag ska bisitta Grand Prix först. Man sitter bredvid en GP domare och lyssnar. På söndagen är det Inetrmediare I domarkurs hela dagen.

Mkt starter hela helgen o roliga klasser. SKa bli kul.  CIlla anmälde sig till lördagen och va länge reserv..men kom med. Tidigt för henne,får åka vid 5. Jag kan då inte närvara då stallet behöver fixas men vi trimmar på här hemma .

Idag fyller morfar år. SKulle fyllt 115 år. De skulle varit mäktigt.morfar