17 feb

05.38 Fikar. Lång dag i Örebro. Åkte 06.15…börja 8 och körde i ett sträck till 15.30. Gick bra. Några hade lyft sig ett snäpp…några nya i stort trevligt.

Ljust ridhus. Detta tror jag hjälper. SOm en ljusterapi. Mitt ridhus är mörkt   ,inte bra. En del ridhus har ljusgrå väggar ,ett ljusare matrial och en massa led?lampor i taket. Tror man ”mår” bättre om man ska vara där länge. Att de dessutom är isolerat gör inte nåt heller.

Hur jag mår? Ja inget vidare egentligen. Psykiskt.Nästan värre med situationer man sätter sig själv i …typ Kommer inte o klara B tränar utbildningen. Jag kan inte ens träna.på provgrejer..vet inte hur man gör. Jag kan plugga in grejer men vi ska göra opponeringar på andras uppsatser?! Kan inte. Jag har aldrig varit i närheten av ett sånt ”jobb” förut.

Gällande Grandprix domarbiten så verkar ledningen skapa nya kriterier hela tiden. Vet inget där heller mer än att jag skulle fortsätta bisitta om de nu är positivt.

Idag är de träningar och i kväll middag och Årsmöte  för Björkis.