28 dec

06.00 Fikar. Va lite segt o få fart i spisen i morse.Träningar i Hagfors med ännu mer gofika!! Härligt men………….Vägen hem va inte så halkig som varnats för men sista snutten till mej..wow. När jag svängde av 63 och hade åkt några 100 m så stod där en bärgningsbil o höll på. Avåkning . SMög hem den sista ,va hemma 19.45.   Uppblåst i denna mage av denna meny man haft. ,Får bli ändring fr.om nästa vecka. Den så kallade gröna veckan. Faktiskt ska jag göra så.

Hinner nog rida nån idag,Hagfors på schemat igen. Spännande m två dagar ibland,man får följa upp liksom.

I morron blir de Sunneträningar.

Kikade lite på tävlingssäsongen …börjar tidigt. Men de beror ju lite på kylan. Karlskoga i början på mars kan ju vara ett trevligt alternativ.   Förresten inte så trevligt med parkeringen de har ute på öppen mark,kyla o blåst. Den är inte o leka med. Första tävlingen på året dessutom hahahaha typ ett eldprov.