23 dec

Liseberg22 Liseberg4 Liseberg3 Liseberg1 Liseberg05.39 Fikar. Ja då var årets lilla julresa över.

Tågresan ner härlig. Gammalt tåg,första klass kan de bli mysigare. Kupe med gammal känsla,sköna fluffiga säten o fräscht. Från centralen promenerade jag o Birk till hotellet. Detta hade jag förberett han på ..3 km typ. Vi tog vägen förbi Trädgården o titta på växter.

Vi mötte upp Lars som kom till hotellet på em och vi myste lite. Hittade en superfin italiensk restaurang och åt. Sedan var de 4 timmar på Lisebergs julmarknad. Birk fick styra…… Helt otrolig på prickskytte. Vann… Jag och Lars försökte vinna choklad men de blev en dålig affär kan man säga.

På fredagen åkte Lars o jobba. Jag och Birk promenerade till Naturhistoriska Museet. Vi var där när Birk va 3-4 år….Tog god tid på oss. Promenerade till Haga o tittade. Framåt 14 lunchade vi och Lars kom o mötte upp från jobbet. Käka lite. Åkte en bit och parkerade om lastbilen. Han parkera lastbilen 2 ggr i ett julrush Göteborg…..

Gick till saluhallen. Sedan promenerade jag till hotell och Lars o Birk åkte.  Hard Rock Cafe på kvällen.

Resan hem lite rörig. Lite jobbrelaterad. Lastbil från hotell till Hisingen. Där strula de när en borrigg skulle på flaket ,surras fast och en lastmaskin surras fast på släp. Allt skulle med till Herrljunga. I Herrljunga hoppa jag ur och fick köra en jobbarbil till Karlstad,Lars o Birk lastbil. Puh  lång resa men trevliga dagar.

Hemma tog jag in hästar,fick strunta i julgodiset som va planerat-ingen tid. Morsan var på plats här hemma . Trevligt!

Hästar fodras,höns skötas,katter jamar och julklappar organiseras. Julgranen in men vi orka inte klä den.

Idag blir de stall-rida. Karlstad lunch,snabbis till Hammarö,julgodis??? klä granen-glögg uppesittarBingo.

Nej men det känns bra.

Promenerandet i Göteborg var dock mer än att promenera…..SÅ äckligt med fimpar,spott,snus o äckel. Får lätt ångest ibland när jag märker jag trampar på nåt…..måste dessutom gå fort så de inte fastnar. Helt stört ja vet men äcklas

Behöver nog klämma in en plankan oxå