13 nov

05.53 Fikar. Såg på Ord mot ord igår så de blev lite sent     elva är sent i min värld.

Igår orka jag inte rida nån. Behöver nu pga omständigheter välja vem som ska säljas av Trischa och Neymar. Fördelar/nackdelar.

Båda bra tävlingsresultat. SKa fundera. Alla hyresgäster flyttar….. alla inom en 2 veckors period. Vad är sannolikheten för de??? Väldigt liten men så är de. I did not see it coming, all the way. Men kanske är blind?!Eller så uppe i mig själv så jag inte märker? Brukar dock märka tycker jag……

Får försöka klara övergången till ett nytt väldigt mkt trevligare 2019 på bästa sätt.

Idag ska jag rida 4 st…. kolla den nya fina som sträckt sej på resan hit. SÅ fin. En god ersättare till Neymar om de skulle va så.

Fölis har tagit nya blodprov och alla värden på väg åt rätt håll t.om vissa bra nu så vi fortsätter på insatt väg.

Köpt en fin 3 åring som kommer snart e Everdale-Totilas. En svart liten bakelse. Spännande.