2 nov

05.50 Fikar. Snart ut. Busy day.

Red Tarco-det svåra bytet mer likt det fina = bra . Neymar…..behöver jobba med självbärighet men han är självbärig på ett sätt…..lite konstig. Tror han rör sig lite bättre än han orkar med på nåt vis. Är ju egentligen helt magisk…..men lite svag??

Trischa fin igår. Jobba med framme för skänklen.

Idag är de en rörig dag. Rida,stall,hagar,Cilla hem på lunch,ändra om lite hagar igen…..

Tänkte skriva av mej om min bitterhet…. Ja jag är bitter,ja jag vet man kunde ha de värre….vem är jag som gnäller???

Lite så kan man se de men om man har en stor skål,eller våg skålVåg

SÅ är de bra om det är någotsånär balans i detta. Jag är fullt medveten att det går fram o tebax men just i detta nu…….

Rent praktiskt är det jävligt mkt-ja jag har ställt till de själv (de kan man säga om de mesta om det är en favoritkommentar)

Gården..tackar Gud att Cilla är här men vi räcker inte heller. Lars hemma på blixtvisiter(tjänar bra ett +) Saker ska skötas ridas,hämtas,lagas,flyttas,bäras osv….. Ja det i sig går väl an.

Men har dessa hjärtproblem som tur i oturen endast visar sig när jag INTE rider eller mockar(dvs är i fysisk aktivitet) men samtidigt är min älskade sofftid samt natten en pina .Hjärtat slår dubbelslag,hoppar över slag o är SÅ tungt. Blir nästan andfådd av att bara sitta. Fy

Har dessutom upptäckt en hel hoper folk jag har mer eller mindre att göra med som är väldigt ”speciella” Alla är olika bl.a bl.a ja det är vi men nånstans- ett slags moraliskt rättesnöre?! jag vet inte.

Tid beställt för utredning av Zachary som är FÖR konstig. Jag har gett han 1.5 år….

Bråk om en häst jag sålde för länge sedan som dessutom är borttagen… ja de kanske man inte ska skriva om men gissa vad jag kommer o skriva tillslut för denna del i livet är helt sjuk.Lång avhandling kommer de att bli.

Har definitivt inget att dölja eller smyga med gällande hästaffärer. Vill att alla ska känna sig nöjda med sina köp.

Jag kan tycka saker andra inte tycker o vice versa….jag kan ha mina skitpratarsessioner men ändå. Det har alla. Detta är inte nåt konkret men om jag använder vågskålen och lägger små överraskningar och annat småskit i ena delen ,det faktum att jag har nån jävla sjukdom,ser ingen utväg på vissa problem,bl.a bl.a och väntar på de roliga??? i andra skålen??

Man märker att människor runt en får en annan ”ton” och väntar de ska säga nåt men det kan dröja…. till slut kommer de. Kan man inte va öppen så slipper de bli en ”ton”????

Funderar över min roll som tränare? Vart är den på väg???Åt helvete kanske? Inte vet jag. Funderar på vad min B tränar licens kommer att betyda?  SKa fråga de te veckan på Strömsholm.

Har man mycket på vågskålens mörka sida behöver de inte va de sista som orsakar tippet i backen.

Hästarna går rätt bra!!!!Trischa okt 2