27 okt

05.41 Fikar. Ska se om de passar in m en plankan och sedan blir de iväg för att hämta upp Babs o Gertrud så kör vi mot Linköpings Elittävlingar för en trevlig domarclinic. Hotell o middag. Gött.

Igår hade jag en bra stalldag…mockade alla 15 boxarna och släppte ut. Lars körde ut kärror. Red 4 st Cilla gjorde iordning. Sånt flyt.

Trischa trycker nåt så ini helsike i början ….smyger o tittar Som ett äkta Tailormade Temtation sto antar jag. SLäpper efter ett tag när man får henne framför skänkel. Tarco bra tycker jag……lite rakare och lydigare i högerbytet önskas.   Actor blir rakare o rakare….tycker galoppen blivit riktigt bra. Neymar den lille spjuvern. Är lite lurig…..mjuk att rida men är han framme för  s känkel???Tveksamt…..blev oxå riktigt bra. Körde bommar igår igen. Han tvärstannar o tittar,livrädd?   nästa gång går han över…… nästa gång rädd…. lite svårtolkad ibland.