21 okt

05.32 Fikar. Vaknar m huvudvärk. Så ledsamt.Jag ska verkligen va överlycklig över mina medryttare. Vilka små chefer de är. Emilia stod visserligen över denna tävling men de blir fler,Cilla red Figge som Anna ska sälja.Hon har inte ridit den jättemkt men red på 65 % i båda klasser. Placerad i första.Figges andra o tredje start.

Carro har ju jobbat på med Zachary ett tag. I första MsvC,ja vad ska man säga? Betedde sej???NÅgra 3 or orsakade 59%  ist för att vackla så gick hon in o ägde. Det menar jag för många 8 :or och tyvärr de där med hans halter. Han har mer eller mindre gjort så hela tiden..töligt o få 4-5 just på dom. Nåja supernöjd med 68% iallafall.

Dömningen med en bistittare från Västergötland.

Så mkt bättre igår med min forna idol…Erik Gadd. Kingen alltså. Så jävla bra han är.