12 okt

Stress05.46  Fikar och tänkte berätta om gårdagen…vilken dag. hahahahha.

Kan börja med att säga : på onsdag var veterinären hemma och kollade ett föl. Jag kommunicerade via mail . Det skulle hämtas ut medicin + avmaskning till alla. Jag tänkte slå två flugor i en och åkte förbi Mariebergs köpcenter på hemväg Inte helt lättvindigt vid 16 tiden…..   Fick ut 2 mediciner men inte avmaskning. Bara de att ha åkt till apotek INNE i köpcenter i onödan…behövde ju iallafall in på torsdag i Karlstad alltså.

Veterinär ringer o säger att han har repeterat receptet på avmaskning och tagit bort att det ska köras hem med Apovet. Jag hinner inte vänta på leverans. Tack säger jag

Till detta hör att två sålda hästar behöver avmaskas innan hemfärd(brukar göra de) så jag ville få hem detta

Ut i stall vid 7…tar ut hästar börjar mocka. Alltid lite ”stressande” när man varit borta i två dagar..man vill liksom ikapp. När vi (jag o Cilla) nästan är färdiga säger jag att jag kör in till Apoteket så de är avklarat. Sedan sätter vi igång med ridningen.

Jag kommer till Bergvik vid 9.26 och ser att det tänkta Apoteket öppnar 10. Hm….Maxi har ett. Jag har dessutom några egna mediciner som behöver hämtas.

Går till Maxi. Väntar i 25? min bakom en (förlåt) pensionär som berättar sin livshistoria. När jag står ganska stressad i denna kö ringer de två ggr. Jag har andra varor i händer o de krånglar. Första amtalet missar jag pga detta men tar de andra . En försäljare. Ska skydda min identitet…… Nej tack. Ta den gärna sa jag o la på.

Min tur. Kommer fram. Jodå receptet finns där  3×10 paket men de har inte detta preparat. Nehej…kan du se om nån har eller har Ni en mindre mängd???

Två Apotek har 1 paket och bl.a Björken. OK säger jag…..inte heller min medicin fanns.

Åker till Björken ..väntetid igen…… det ofattbara  händer ,det ringer, en Upplysningscentralsperson? berättar att jag fått diamantemblem??? för jag har inga betalningsanmärkningar…. fattar inget. Säger jag inte är intresserad och han håller på..jag är SÅ irriterad. Lägger på. Kommer fram

Stackars personalen säger : Du har inget recept på detta. JO de har jag. Nej det har du inte. Se här (vänder skärmen)

Jag säger Jo de har jag ….du kanske inte ser de men jag har de.  Nej. säger hon

Men de va väl själva den…jag har för 15 min sedan ståttt o diskuterat med personalen på andra apoteket…. Du får ringa dit.

Ho ringer….jo han berättar detta. Hon säger det är redan uthämtat nu på morron i Stockholm. Ja tjena säger jag.

Lägger på o säger : Du har inget recept det är redan uthämtat. NNNÄÄÄJJJJJJJ säger jag.

Jag ringer veterinär som helt overkligt svarar?!?!?!? Säger han får prata med personalen. De pratar ,reder ut begreppet att det r ett fel på Apovet appen och jag får till slut gå därifrån med två sprutor och e restorder.

Jag ber tjejen om ursäkt och hon gör detsamma. Det har nu gått 1.5 timme…..ringer o säger jag är på väg hem.

Jag har en kvartsamtalstid med Birk och hans lärare 15.15    träning 17 och träning 18.30. Innan de var jag utlovad ett annat samtal 14.00 som skulle reda ut ett problem.

Jag skyndar hem och rider två hästar. 13.55 blir de två mackor och mjölk till lunch väntandes vid telefon. Nej inte nåt samtal….ringer upp och fel människa svarar.  hm…

Klockan blir…..jag behöver åka till Birks skola. Byter om och åker. Parkerar…kommer på att jag vet fasen inte vilket klassrum han har nu eftersom allt byts hela tiden på denna skola. Klassrum,lärare etc…..

Jo nu hitta jag. Tur han heter Birk så han är lätt att fråga efter. Läraren och jag hälsar. Ringer Birk som jag hade pratat med två ggr under dagen att han skulle till fritidsgården och komma tillbaka till skolan.

Ringer….han svarar. Vart är du Birk??? På väg hem säger han….han har tagit skolbussen hemåt.   ………….

Ny tid hos lärare. Åker hem. Äter två macker till och har lektion.

Ny dag idag.