15 aug

04.50 Fikar. Ja en dretnatt inför en full dag är alltid inte trevligt.

Det börjar igen….Handlar inte om att man lägger sig för tidigt eller så. I Vallentuna där jag definitivt inte slet ihjäl mej utan slappnade av helt enkelt. Där sa jag till Birk att Vi lägger oss……vi låg o kolla mobil osv. Men när klockan va 20.30 somna jag o han tyckte jag va urtråkig. Jag sov till 07.00    Skräll som bara den.

La mej 21.45  . Det plingade till och den hjälp jag trodde jag skulle få i morron var sjuk…..   Vakna 00.30 och kom på jag skulle fyllt vatten till hagen där fölgäng går. De har vattenkoppar men vill ha extralätt att dricka. ’

Vakna 02.30 och funderade på om maten va blötlagd. Vakna 04 och tänkte att jag skulle gå upp osv….. Varje gång mer o mer huvudvärk.

Eftersom jag inte hinner rida i morron behöver jag rida 2 innan 07.45.

Nu är de som de är.

Ibland kör de ihop sej med de mesta. Behöver inte va nåt speciellt utan tvärsom. Mycke bra grejer. Att man vill träna är bra,att man vill jag dömer är bra. Det är de andra egentligen som hackar …….Personalfrågan är en fråga. Provjobbare måndag. ’