3 aug

05.54 Fikar. Idag rider våra Lag SM ryttare sin uppvärmningsklass.   Martin rider UnghästVM …… jag ska mocka o fixa staket.

Ja olika falla ödets lotter.

Jag är verkligen bitter på att de hela tiden kör ihop sig. Ja man har gjort fel,prioriterat fel ,valt fel och allt annat man kan göra fel. Men att ha denna verksamheten och inte ”ens” få till att ha två tävlingshästar igång.

Helt makalöst-

Helgen ska ägnas åt att va bitter.  .SKa rida de som ska ridas och mocka -släppa ut släppa in.På en tränarkurs jag va tog BoJenå upp de att för att bli en någostånär framgångsrik tävlingsryttare behöver man ha en fungerande  back up på hemmaplan.

Man behöver fokusera på det man ska åstadkomma. Inte oroa sig för om hästar får de mockat hemma,fodringar ,bra grooms,bra transportmedel,hela paketet liksom. Flyta på.

MEN  Jag ska åka o bada m Birk och laga god mat