15-16 juli

frustrerard06.00 Fikar. Känns verkligen ”vart är allt på väg”??

Vadå känns? Ja är de så eller känns de så. Först upplever man sedan får man väl ta reda på om de är sant. En sak är sann,jag tappar mark och ork.

Har ingen aning om vilket jädra ben jag ska stå på. Alla ben blir fel liksom.

Stackars Lars…faktiskt. Han jobbar ihjäl sig. Tror inte jag såg honom alls efter vi kom hem från Leksand. Då såg jag han i två dagar.Han har åkt iväg m traktorn vid 6 och ev kommit hem o käkat för att sedan komma hem vid 22….dretig o svettig. Hö,strängläggning,jaga mark att ta hö på,ordna med plastning etc….Att sedan projekt hagar står o grinar honom rak i ansiktet??

Åker sönd em och återvänder till CirkusBjörkis torsdag kväll för att börja om.

ALternativet att ”skita i detta”   innebär sälja gården ,hitta nytt boende,sälja-packa och sluta med min verksamhet. Att få personal som funkar är INTE lätt.  Inger går snart i pension . Faan oxå att hon ska gå o bli gammal…..Inger varit här i typ 10 år….4? sjukdagar  och funkat 1000% vilken klippa. Full respekt mellan oss då båda har jobbat fullt ut så att säga.Då blir de oftast inte nån skism heller.

Visst skulle de gå. Behöver inte ha nån häst eftersom jag inte haft en tävlingshäst sedan Samanthas tid egentligen. Skit samma kanske. Ska jag inte ha nån häst kan jag bo i lägenhet o jobba på nån mack?! Resten skulle se likadan ut.

Kanske de?

Flytta,bo i Skåne?Polen?

SIsta kollen på Samanthas dräktighet idag